Let op: De SMS-F1 is niet meer leverbaar. Er wordt dit najaar een nieuwe vervanger geïntroduceerd. Hou onze website in de gaten!

SMS-F1 Label & Tag printer

SMS-F1 Pro Label & Tag Systeem

De snelle en robuuste SMS-F1 is er klaar voor! Deze formule 1 racer onder de printers kan veel op topsnelheid. Duurzame vinyl labels voorzien van alle mogelijke soorten opdrukken, het kan allemaal met de SMS-F1!

Teksten, symbolen, pictogrammen, barcodes of juist speciale niet-klevende Tags, RPL labels (alternatief resopal) en het bedrukken van magneet band; met de F1 op koppositie is dit allemaal eenvoudig en razendsnel gedaan!

Multifunctioneel systeem op topsnelheid!

De SMS-F1 is klaar om uw identificatieprojecten een boost te geven. Met deze alleskunner print u moeiteloos industriële stickers, labels en tags die voldoen aan de groeiende identificatie behoefte van de moderne industrie. Een solide no-nonsense printer die op vele fronten inzetbaar is!

Een multifunctioneel systeem!
Vele mogelijkheden!

Speciale materialen

De SMS-F1 is ook ideaal voor het bedrukken van dikker en sterker materiaal zoals krimpkousen en resolabels (alternatief resopal). De speciaal ontwikkelde krachtige schaar knipt moeiteloos speciale materialen, waaronder scheurvaste tags, RePLACE labels en magnetische tape.

De mogelijkheden zijn eindeloos

In combinatie met de meegeleverde NiceLabel software voorziet dit systeem in alles wat nodig is om industriële labels te produceren: van eenvoudige teksten tot uitgebreide database functies en keuze uit duizenden industriële symbolen, volgens de laatste NEN en ISO normering.

Professionele Labelsoftware

ÉÉN SYSTEEM, TALLOZE TOEPASSINGEN

Met de SMS-F1 maakt u eenvoudig alle onderstaande labels.
Staat uw toepassing hier niet bij? Neem contact met ons op!