Bekijk hier onze Wikkellabels voor uw Kabelmarkering en Kabelcodering

Wikkellabels

Transparante wire-wraps, ook wel wikkellabels genoemd, zorgen voor een nauwsluitende, zelf-laminerende beschermlaag die bestand is tegen olie, water en oplosmiddelen. Uw kabelcodering / kabelmerker blijft hierdoor goed beschermd onder de meest extreme omstandigheden.

De labels kunnen voor boven- en ondergrondse toepassingen worden gebruikt en zijn beschikbaar in vier verschillende afmetingen om zo aan al uw voorwaarden te voldoen.

Kant-en-klare Wikkellabels sjablonen

Zoekt u een manier om gemakkelijk uw zelflaminerende wikkellabels te printen? Gebruik dan onze kant-en-klare label sjablonen of geavanceerde print applicaties*. Voeg hier uw eigen logo of teksten toe en u heeft binnen no-time professionele en duurzame wikkellabels!

* Voor het gebruiken van printapplicaties en formulieren is NiceLabel Powerforms vereist.

Kabeltags printen

(Klik op afbeelding om te vergroten)

Wikkellabels voor uw Draad- en kabelcodering

Als u op zoek bent naar een efficiënte manier om uw kabels te labelen en te organiseren, dan bieden de wikkellabels en printers van Rebo Systems de perfecte oplossing. Onze wikkellabels zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen en bieden een betrouwbare en duurzame oplossing voor het labelen van kabels en slangen van alle soorten en maten. Voorzie uw wikkellabels van nummers, barcodes, logo’s of andere gegevens. Doordat de wikkellabels zelf-laminerend zijn, is de opdruk extra goed beschermd tegen bijvoorbeeld reinigingsmiddelen, olie en UV-licht. 

Wikkellabels zijn een essentieel onderdeel van een georganiseerd en overzichtelijk kabelbeheersysteem. Met onze hoogwaardige wikkellabels kunt u snel en eenvoudig kabels identificeren, waardoor het onderhoud en de probleemoplossing aanzienlijk worden vereenvoudigd. Of u nu werkt in een datacenter, een kantooromgeving of een industriële faciliteit, onze wikkellabels bieden de perfecte oplossing voor al uw labelbehoeften. 

Wat maakt onze wikkellabels en de printers hiervoor uniek? Onze labels zijn speciaal ontworpen om moeiteloos om kabels te worden gewikkeld, waardoor ze stevig op hun plaats blijven zitten zonder het risico van losraken en beschadigen. Dit garandeert een duurzame en langdurige oplossing die bestand is tegen de uitdagingen van industrieel en technisch gebruik.

Onze printers en label software zijn zeer eenvoudig in gebruik en bieden u de mogelijkheid om op elk moment, elke gewenste oplage wikkellabels te produceren.

Wikkellabelsprinten met onze printers

Onze wikkellabels zijn zeer eenvoudig naar wens te personaliseren. Met verschillende kleuren en maten beschikbaar, kunt u de labels kiezen die het beste aansluiten bij uw specifieke toepassing en eisen. Onze label software bevat uitgebreide ontwerpmogelijkheden waarmee u uw wikkellabels eenvoudig voorziet van eigen teksten, symbolen, QR-codes en andere barcodes. Kies hierbij of u de data handmatig invoert, automatische tellers gebruikt of variabele gegevens koppelt aan een database zoals Microsoft Excel etc.

De SMS-R1 biedt de opties tot het printen van meerdere kleuren, unieke vormen en verschillende formaten door opvallende kenmerken zoals de ingebouwde snijplotter en meerkleuren printmogelijkheid, waardoor u professionele kabel labels kunt maken. Het systeem heeft een uitzonderlijke printlengte van ruim 10 meter, waardoor de SMS-R1 ideaal is voor de meest uiteenlopende toepassingen.

De SMS-430 is multifunctioneel dankzij de ingebouwde schaar, die de printer geschikt maakt voor talloze doorlopende labelmaterialen en daarnaast gebruikt kan worden voor gespecialiseerde materialen zoals wikkellabels.

De SMS-TAG-ID2 bevat een afscheurstrip in plaats van een schaar, waardoor het de ideale printer is voor voorgestanste materialen en speciale materialen.

Kortom, als u op zoek bent naar een betrouwbare en kosteneffectieve oplossing voor het labelen van kabels, dan zijn de wikkellabels en onze printers hiervoor de ideale keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over ons uitgebreide assortiment wikkellabels, label printers en software, en hoe dit uw kabelorganisatie zal optimaliseren.

Kies een systeem voor uw Wikkellabels

SMS-430

SMS-430 | Multifunctionele labelprinter
  • Automatische knipfunctie
  • Veelzijdig label systeem
  • Print lokaal of via netwerk

SMS TAG-ID 2

SMS TAG-ID2 | Professionele TAG & ID label pinter
  • Met afscheurstrip

  • Voordelig label systeem
  • Print lokaal of via netwerk

SMS-R1

SMS-R1 | Meerkleuren labelprinter & snijplotter
  • Meerkleuren signs & labels

  • Print ruim 10 meter lang

  • Labels in unieke vormen