Bekijk hier onze oplossingen voor uw Kabelmarkering en Kabel labels

Bekijk hier onze oplossingen voor uw Kabelmarkering en Kabel labels

Een kabel of draad die is voorzien van een goed zichtbare kabel label is snel herkenbaar, verkort en voorkomt eventuele “downtime” van een bedrijfsnetwerk tijdens onderhoud en bespaart kosten.

Met onze veelzijdige krimpkousen, wikkellabels (wire-wraps), vlag labels en kabel tags maakt u eenvoudig en snel al uw benodigde kabelmarkering en kabel labels.

Kabel labels

Het labelen van kabels is essentieel voor het behoud van een georganiseerd en efficiënt netwerk. Kabel labels, ook wel bekend als kabelmarkering of kabelcodering, bieden een eenvoudige en effectieve manier om kabels te identificeren en te beheren binnen een bedrijfsomgeving. Of het nu gaat om het labelen van netwerkkabels, stroomkabels, audio/video kabels, hydraulische slangen en allle andere soorten bekabeling en slangen, het gebruik van labels voor kabels biedt tal van voordelen.

Door kabels te labelen met behulp van krimpkousen, wikkellabels, vlag labels en andere kabel tags, kunnen technici snel en gemakkelijk de juiste kabels vinden tijdens onderhouds- of reparatiewerkzaamheden. Dit vermindert niet alleen de kans op fouten, maar verhoogt ook de efficiëntie en snelheid van onderhoud. Bovendien draagt het bij aan betere documentatie van het netwerk.

Het investeren in hoogwaardige labels voor kabels en kabelmarkering printers bij Rebo Systems kan zowel op korte als lange termijn kosten besparen door het minimaliseren van fouten en het verminderen van ongeplande downtime. Het zorgt voor een gestroomlijnde en goed georganiseerde bekabeling, wat essentieel is voor de algehele betrouwbaarheid en prestaties van het netwerk. Kortom, kabel labels zijn een onmisbaar hulpmiddel voor het beheren en onderhouden van alle soorten bedrijfsnetwerken.

Effectieve kabelmarkering

Effectieve kabelmarkering en codering spelen een essentiële rol in het gestroomlijnd beheren van bedrijfsnetwerken. Kabels markeren met behulp van kabel etiketten, kabelnummers en kabel stickers biedt een gestructureerde aanpak om het netwerk te identificeren en onderhouden. Kabelnummering, als onderdeel van kabelcodering, maakt gebruik van specifieke codes om elke kabel uniek te identificeren, waardoor het gemakkelijk wordt om ze te traceren en te beheren.

Kabel labels | Krimpkousen en Wikkellabels (wirewraps)

Kabelmarkering en kabelcodering labels spelen een sleutelrol bij het organiseren van de bekabeling. Deze kabel etiketten kunnen vaak informatie bevatten zoals kabeltype, functie en locatie, waardoor technici snel en nauwkeurig de juiste kabel kunnen lokaliseren tijdens onderhoud of installatie. Het gebruik van zelfklevende kabelstickers biedt een handige en duurzame oplossing om de levensduur van de markering te verlengen, zelfs onder verschillende omgevingsomstandigheden. Deze kabel stickers, bestand tegen temperatuurschommelingen, slijtage en vocht, dragen bij aan een langdurige en betrouwbare kabelcodering.

Kabeletiketten, kabelnummers en kabelstickers zijn onmisbare instrumenten voor een geoptimaliseerd netwerkbeheer. Het nauwkeurig labelen van kabels draagt bij aan een soepel lopend onderhoudsproces en minimaliseert de kans op fouten, wat de algehele operationele efficiëntie bevordert. Het gebruik van deze labels en markeringstechnieken draagt daarnaast ook bij aan een doeltreffende organisatie van kabels, wat essentieel is voor een probleemloos functionerend bedrijfsnetwerk.

Een kabel label printer

Een efficiënte manier om kabels te voorzien van nauwkeurige labels is het gebruik van een professionele kabel label printer. Met een printer voor kabel labels kunt u moeiteloos kabel labels printen die voldoen aan specifieke eisen en normen. De printers bij Rebo Systems bieden de flexibiliteit om aangepaste labels te maken, inclusief kabelnummering, kabelcodering en andere relevante informatie. Voeg eenvoudig uw eigen logo’s, teksten en andere data toe. Onze label software maakt het mogelijk om gegevens handmatig in te voeren of bijvoorbeeld uit Microsoft Excel of Access gegevens te importeren.

De SMS-R1 valt op door zijn meerkleuren printmogelijkheid en ingebouwde snijplotter, waarmee u professionele kabel labels kunt maken in meerdere kleuren, unieke vormen en verschillende formaten. Het systeem heeft een uitzonderlijke printlengte van ruim 10 meter, waardoor de SMS-R1 ideaal is voor de meest uiteenlopende toepassingen.

De SMS-430 is multifunctioneel dankzij de ingebouwde schaar, die de printer geschikt maakt voor talloze doorlopende labelmaterialen en daarnaast gebruikt kan worden voor gespecialiseerde materialen zoals kabel labels.

De SMS-TAG-ID2 onderscheidt zich als de meest voordelige label printer, met een afscheurstrip in plaats van een schaar. Dit maakt het de ideale printer voor voorgestanste materialen en speciale materialen.

Elke printer in ons assortiment biedt unieke voordelen, zodat er altijd een printer is die perfect past bij uw specifieke label behoeften.
Wenst u vrijblijvend advies op maat? Neem gerust contact met ons op.

Kies een systeem voor uw Kabelmarkering en Kabel labels

SMS-430

SMS-430 | Multifunctionele labelprinter
 • Automatische knipfunctie
 • Veelzijdig label systeem
 • Print lokaal of via netwerk

SMS TAG-ID 2

SMS TAG-ID2 | Professionele TAG & ID label pinter
 • Met afscheurstrip

 • Voordelig label systeem
 • Print lokaal of via netwerk

SMS-R1

SMS-R1 | Meerkleuren labelprinter & snijplotter
 • Meerkleuren signs & labels

 • Print ruim 10 meter lang

 • Labels in unieke vormen

DuraLabel TORO

DuraLabel TORO | Portable labelprinter
 • Touchscreen & Keyboard
 • Portable & IT-onafhankelijk
 • Printen vanaf elke locatie