Ontwerp en print snel uw barcode labels zonder hulp van ICT

Alles wat u nodig heeft om te beginnen en de klus snel te klaren

NiceLabel Design en Print software helpt u snel etiketten te ontwerpen en een efficiënt printproces te creëren, zodat u zich kunt richten op het runnen van uw bedrijf, in plaats van u elke dag zorgen te maken over afdrukfouten. Ontwerp professionele labels snel, zonder tijd te hoeven investeren in programmeren en training.

Label design

Begin en eindig vandaag met uw labelontwerp

De nieuwe Designer van NiceLabel levert een bekende Microsoft Word-achtige gebruikerservaring.
Dit betekent dat iedereen snel professionele labels kan ontwikkelen zonder voorafgaande kennis van barcodelabels of ontwerp training.

Meer informatie over label design >

Labels printen

Print nauwkeurig en consistent zonder drukfouten

Het printen van labels met dynamische gegevens verschilt van het printen van andere soorten documenten.
Het labelsysteem moet het mogelijk maken dat productie- en magazijnpersoneel snel en zonder fouten kan printen.
NiceLabel wordt geleverd met een all-in-one printformulier waarmee gebruikers accurate labels afdrukken zonder het risico op een fout.

Meer informatie over foutvrij labels printen >

Label design

Zo nieuw. En zo bekend.

De NiceLabel Designer levert de bekende Microsoft Word-achtige gebruikerservaring. Dit betekent dat iedereen snel professionele labels kan ontwikkelen zonder barcoding, design of geavanceerde computervaardigheden. Gebruik één van de vooraf ontworpen label sjablonen of maak een nieuw label in enkele minuten, zelfs als u het nog nooit eerder hebt gedaan.

Alles wat u nodig heeft om te beginnen en de klus snel te klaren

U krijgt alle ontwerpmogelijkheden die u nodig heeft. U hoeft niet te programmeren en u heeft geen training nodig om perfecte labels te ontwerpen in slechts een paar minuten.

All-inclusive label designer voor de kantoorgebruiker

Labels zijn speciale documenten en het is lastig als u ze moet ontwerpen met software die daar niet voor specifiek gemaakt is. De NiceLabel Designer maakt deze taak makkelijk voor iedereen. Het zit vol met grafische designfuncties en u hoeft niet te programmeren of training te krijgen om binnen een paar minuten labels te maken.

De Designer wordt ook geleverd met veel vooraf opgemaakte sjablonen die u kunt aanpassen om aan uw eisen te voldoen.

Voorzien van alle gemakken

Ontwerp als een pro, zelfs als u een beginner bent
Hulplijnen, positionering, verankering, uitlijning, groepering en andere functies helpen u bij het snel ontwerpen van professionele labels.

Labelsjablonen volgens de laatste normeringen
NiceLabel wordt geleverd met een bibliotheek van voorgebouwde labels voor industriestandaarden zoals GS1, AIAG, ODETTE, GM, VDA, enz.

Alle hulp die u nodig heeft
NiceLabel biedt snelkoppelingen, aanwijzingen op het scherm, foutmeldingen en verklaringen om ervoor te zorgen dat u alle hulp krijgt die u nodig heeft om snel labels te maken.

Universele labelsjablonen verminderen complexiteit en kosten

Ontworpen om het aantal labelvariaties dat u nodig heeft te minimaliseren

NiceLabel maakt het mogelijk om universele, intelligente labelsjablonen te ontwerpen met dynamische inhoud. Zelfs de meest complexe labels zoals chemicaliën, voedsel en kledingstuk etiketten kunnen snel worden ontworpen en gekoppeld aan dynamische gegevensbronnen.

NiceLabel’s labelsjablonen zijn universeel. U kunt hetzelfde labelsjabloon gebruiken met elk printermerk en model, zelfs printers met verschillende resoluties. U hoeft geen verschillende labels voor verschillende printers te ontwerpen om dezelfde consistente uitvoer en dezelfde printsnelheid te hebben.

Keurige dynamische tekstobjecten
NiceLabel wrapt uw tekst automatisch of past de lettergrootte aan om ervoor te zorgen dat uw dynamische data past in het aangewezen gebied.

Alle talen die u nodig heeft
Elk deel van NiceLabel ondersteunt vreemde talen, inclusief de gebruikersinterface, de hulpfuncties en de handleidingen. De inhoud van het etiket kan worden afgedrukt in elke taal met daarbij meerdere talen die op hetzelfde label verschijnen.

Krachtige, unieke functies
Intelligente functies zoals; relatieve objectpositionering, variabele labellengte en dubbelzijdig afdrukken helpen bij het verminderen van het aantal sjabloonvariaties dat u moet maken.