ReLINE superieure vloermarkering

ReLINE Vloermarkering

ReLINE is het makkelijkste, snelste, meest voordelige en uitgebreide vloermarkering systeem voor industriële toepassingen. De combinatie van een hoge duurzaamheid en het uitgebreide aanbod aan kleuren en maten, maakt ReLINE het enige complete vloermarkering- en belijning systeem op de markt! Zodoende is ReLINE zeer geschikt voor de implementatie van het 5S systeem en LEAN manufacturing.

Start de vrijblijvende testperiode en laat u overtuigen van de kwaliteit!

Vloerbelijning

ReLINE vloerbelijning is verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en kwaliteiten.
Van 5cm brede stroken tot looppaden van 86,5cm breed. De benodigde kwaliteit is zeer afhankelijk van het doeleinde. Zo hebben wij kwaliteiten die zijn voorzien van een extra sterke lijmlaag waardoor deze geschikt zijn voor gebruik op ruwe ondergronden. Maar ook hebben wij een type vloermarkering welke uitermate geschikt is voor een wat gladdere ondergrond in een ruimte waar licht werk wordt verricht.

ReLINE Vloerbelijning
ReLINE Hazard stripes

Hazard stripes

Onze hazard stripes zijn uitermate geschikt om duidelijk scheidingen te creëren en gevaarlijke situaties te vermijden door de juiste gebieden af te bakenen. Hazard Stripes worden op rol geleverd en zijn in diverse breedtes leverbaar in meerdere kleurcombinaties: Zwart-Geel, Zwart-Wit, Wit-Rood. Groen-Wit en Groen-Geel.

In-line print

Wanneer u uw vloerbelijning (voor)bedrukt wil hebben kunt u kiezen voor onze In-Line Print variant.
Dit type wordt voorzien van een door u aangeleverde opdruk waarna er een laminerende laag wordt aangebracht om uw opdruk optimaal te beschermen. Bestel nu uw vloerbelijning bedrukt met uw bedrijfsnaam, logo’s, barcodes, afbeeldingen en meer!

ReLINE In-line print
ReLINE Signs

Veiligheidstekens

Haarscherpe veiligheidstekens voor op uw (werk)vloer. Maak uw keuze uit honderden tekens in diverse maten en kleuren. Ook kunt u ervoor kiezen om uw eigen ontwerp te laten produceren. Na akkoord op de proefdruk ontvangt u dan uw eigen gemaakte vloertekens!

Vormen

Wanneer het gaat om 5S LEAN en Six Sigma zijn onze vormen en vloertekens een onmisbaar onderdeel. Hiermee schept u namelijk op eenvoudige wijze meer overzichtelijkheid en verhoogt hiermee de veiligheid op de werkvloer.
De ReLINE vormen zijn in diverse kleuren en materiaalsoorten leverbaar. Maak uw keuze uit: Stippen, Pijlen, Voeten en Voetgangers, T- en X hoeken, Strips, Cijfers en Letters of normale hoeken.

ReLINE Shapes

Sociale Afstand visualisatie / COVID-19 vloertekens 

Omdat we voorlopig nog te maken hebben met Sociale Afstand, is het raadzaam te investeren in een duurzame oplossing voor de lange termijn. Onze Social Distancing signs verhogen de veiligheid van uzelf, uw werknemers en uw klanten/bezoekers!
Van “HOUD AFSTAND” vloerstickers tot gepersonaliseerde vloertekens met symbolen en instructies, de materialen zijn van zeer goede kwaliteit en snel leverbaar!

 • Makkelijk te plaatsen
 • Lange levensduur (2 jaar garantie)
 • Gemaakt van duurzaam PVC
 • Zeer vlak, dus geen struikel-gevaar
 • Outdoor en/of gepersonaliseerde versies leverbaar

Klik hier om de brochure te openen.

ReGLO (fotoluminescent)

Alle ReLINE tekens zijn ook beschikbaar in een “glow in the dark” uitvoering, ReGLO. De ReLINE ReGLO serie is ideaal voor het aangeven van evacuatie-routes, noodvoorzieningen en/of uitgangen voor medewerkers tijdens bijvoorbeeld een stroomuitval.
Het gebruik van ReGLO wordt daarom sterk aangeraden om een veilige (werk)omgeving te garanderen tijdens onvoorziene en gevaarlijke omstandigheden.

ReLINE ReGLO

ReLINE vs. Verf

Vloerbelijning kan worden toegepast door middel van 2 methodes: Tape of Verf.
Geavanceerde ontwikkelingen op het gebied van vloerbelijning en de hoge kosten en mate van tijd en inspanning welke verven vereist, maken dat ReLINE vloermarkering de meest gekozen oplossing is, voor elke industrie!

ReLINE Vloermarkering

 • Geen (schadelijke) dampen

 • Geen droogtijd nodig

 • Nooit meer morsen
 • De enige voorbereiding is schoonmaken
 • Bijna geen accessoires nodig
 • Toepassing hindert werk niet
 • Geschikt voor ruwe en poreuze ondergronden zoals beton, asfalt en (bak)steen
 • Kan gemakkelijk worden verwijderd
 • Snel toegepast als tijdelijke of permanente oplossing

Verf

 • Schadelijke dampen
 • Tijd nodig om te drogen
 • Lastig zonder te morsen
 • Veel tijd nodig voor voorbereidingen
 • Vereist het gebruik van kwasten, doeken, afplaktape etc.
 • Toepassing verstoort het werkproces
 • Een oneffen ondergrond dient eerst glad gemaakt te worden
 • Vereist gebruik van agressieve chemicaliën en schuurmachines
 • Niet geschikt als snelle en/of tijdelijke oplossing

Bekijk de ReLINE Vloermarkering brochure

Klik om de brochure te openen!

Klik op de afbeelding om te vergroten.

ReLINE kwaliteitsoorten

X-TREME

Deze “heavy duty” X-Treme vloerbelijning en vloermarkering is ontwikkeld voor ruimtes waar veel met zwaar materieel gewerkt wordt (b.v. vorkheftrucks, verschuiven van pallets etc.).

ReLINE X-Treme vloermarkering heeft een speciale coating waardoor deze makkelijk te reinigen is en door zijn gladde bovenkant is deze lijn ook beter bestand tegen het draaien van voertuigen op de lijn.

SUPREME

De ReLINE Supreme heeft een superieure lijmlaag en is op elk gebied toepasbaar. Dit maakt deze vloerbelijning bij uitstek geschikt voor poreuze en ongelijke vloeren.

ReLINE Supreme is voorzien van schuin aflopende randen om beschadigingen en frictie zoveel mogelijk te voorkomen en wordt geadviseerd voor ruimtes met zwaar gebruik en verouderde/oneffen oppervlaktes.

MEAN LEAN

Mean Lean is de beste oplossing voor belijning en markering op plaatsen waar lichte werkzaamheden worden verricht en waar met weinig zwaar materieel gewerkt wordt.

Het heeft een gladde bovenlaag en is vervaardigd uit hetzelfde PVC als de X-Treme variant, alleen is er voor deze uitvoering een minder dikke/stugge PVC gebruikt. De sterke lijmlaag is gelijk aan die van de X-Treme variant.

ReLINE vloermarkering en vloerbelijning

Start de ReLINE uitdaging!

Kijk hier voor meer informatie.

Start de ReLINE uitdaging!

Wij dagen u uit voor de ReLINE vloertape test!
Onze specialist start samen met u een vrijblijvende testperiode en bepaalt welke kwaliteit het beste bij uw bedrijfssituatie past.