ReLINE superieure vloermarkering

ReLINE Vloermarkering

ReLINE is het makkelijkste, snelste, meest voordelige en uitgebreide vloermarkering systeem voor industriële toepassingen. De combinatie van een hoge duurzaamheid en het uitgebreide aanbod aan kleuren en maten, maakt ReLINE het enige complete vloermarkering- en belijning systeem op de markt! Zodoende is ReLINE zeer geschikt voor de implementatie van het 5S systeem en LEAN manufacturing.

Start de vrijblijvende testperiode en laat u overtuigen van de kwaliteit!

Vloerbelijning

ReLINE vloerbelijning is verkrijgbaar in diverse maten, kleuren en kwaliteiten.
Van 5cm brede stroken tot looppaden van 86,5cm breed. De benodigde kwaliteit is zeer afhankelijk van het doeleinde. Zo hebben wij kwaliteiten die zijn voorzien van een extra sterke lijmlaag waardoor deze geschikt zijn voor gebruik op ruwe ondergronden. Maar ook hebben wij een type vloermarkering welke uitermate geschikt is voor een wat gladdere ondergrond in een ruimte waar licht werk wordt verricht.

ReLINE Vloerbelijning
ReLINE Hazard stripes

Hazard stripes

Onze hazard stripes zijn uitermate geschikt om duidelijk scheidingen te creëren en gevaarlijke situaties te vermijden door de juiste gebieden af te bakenen.
Hazard Stripes worden op rol geleverd en zijn in diverse breedtes leverbaar in meerdere kleurcombinaties: Zwart-Geel, Zwart-Wit, Wit-Rood. Groen-Wit en Groen-Geel.

In-line print

Wanneer u uw vloerbelijning (voor)bedrukt wil hebben kunt u kiezen voor onze In-Line Print variant.
Dit type wordt voorzien van een door u aangeleverde opdruk waarna er een laminerende laag wordt aangebracht om uw opdruk optimaal te beschermen. Bestel nu uw vloerbelijning bedrukt met uw bedrijfsnaam, logo’s, barcodes, afbeeldingen en meer!

ReLINE In-line print
ReLINE Signs

Veiligheidstekens

Haarscherpe veiligheidstekens voor op uw (werk)vloer. Maak uw keuze uit honderden tekens in diverse maten en kleuren. Ook kunt u ervoor kiezen om uw eigen ontwerp te laten produceren. Na akkoord op de proefdruk ontvangt u dan uw eigen gemaakte vloerteken!

Vormen

Wanneer het gaat om Six Sigma en LEAN zijn onze vloertekens een onmisbaar onderdeel. Hiermee schept u namelijk op eenvoudige wijze meer overzichtelijkheid en verhoogt hiermee de veiligheid op de werkvloer.
De ReLINE vormen zijn in diverse kleuren en materiaalsoorten leverbaar. Maak uw keuze uit: Stippen, Pijlen, Voeten en Voetgangers, T- en X hoeken, Strips, Cijfers en Letters of normale hoeken.

ReLINE Shapes
ReLINE ReGLO

ReGLO (fotoluminescent)

Alle ReLINE tekens zijn ook beschikbaar in een “glow in the dark” uitvoering, ReGLO. De ReLINE ReGLO serie is ideaal voor het aangeven van evacuatieroutes, noodvoorzieningen en/of uitgangen voor medewerkers tijdens bijvoorbeeld een stroomuitval.
Het gebruik van ReGLO wordt daarom sterk aangeraden om een veilige (werk)omgevingte garanderen tijdens onvoorziene en gevaarlijke omstandigheden.

ReLINE vs. Verf

Vloerbelijning kan worden toegepast door middel van 2 methodes: Tape of Verf.
Geavanceerde ontwikkelingen op het gebied van vloerbelijningstape en de hoge kosten en mate van tijd en inspanning welke verven vereist, maken dat ReLINE vloermarkering de meest gekozen oplossing is, voor elke industrie!

ReLINE Vloermarkering

 • Geen (schadelijke) dampen
 • Geen droogtijd nodig
 • Nooit meer morsen
 • De enige voorbereiding is schoonmaken
 • Bijna geen accessoires nodig
 • Toepassing hindert werk niet
 • Geschikt voor ruwe en poreuze ondergronden zoals beton, asfalt en (bak)steen
 • Kan gemakkelijk worden verwijderd
 • Snel toegepast als tijdelijke of permanente oplossing

Verf

 • Schadelijke dampen
 • Tijd nodig om te drogen
 • Lastig zonder te morsen
 • Veel tijd nodig voor voorbereidingen
 • Vereist het gebruik van kwasten, doeken, afplaktape etc.
 • Toepassing verstoort het werkproces
 • Een oneffen ondergrond dient eerst glad gemaakt te worden
 • Vereist gebruik van agressieve chemicaliën en schuurmachines
 • Niet geschikt als snelle en/of tijdelijke oplossing

Bekijk de ReLINE Vloermarkering brochure

Klik om de brochure te openen!

Klik op de afbeelding om te vergroten.

ReLINE kwaliteitsoorten

X-TREME

Deze nieuwe “zwaar-werk” ReLINE variant is ontwikkeld voor ruimtes waar veel met zwaar materieel gewerkt wordt (b.v. vorkheftrucks).
ReLINE X-Treme vloermarkering heeft een speciale coating waardoor deze makkelijk te reinigen is en door zijn gladde bovenkant is deze lijn ook beter bestand tegen het draaien van voertuigen op de lijn.

SUPREME

De ReLINE Supreme heeft een superieure lijmlaag, is op elk gebied toepasbaar en bij uitstek geschikt voor poreuze en ongelijke vloeren.
ReLINE Supreme wordt geleverd met schuin aflopende kanten om beschadigingen zoveel mogelijk te voorkomen en wordt geadviseerd voor ruimtes met zwaar gebruik.

LEAN

De ReLINE Lean is de beste oplossing voor belijning op plaatsen waar lichte werkzaamheden worden verricht en waar met weinig zwaar materieel gewerkt wordt.
ReLINE Lean heeft dezelfde bovenlaag als de Supreme variant maar combineert deze met een volledige acryl lijmlaag om eventuële bacteriële groei onder de lijn te voorkomen.

MEAN LEAN

ReLINE Mean Lean heeft dezelfde eigenschappen als onze Lean variant en is vervaardigd uit hetzelfde PVC als onze X-Treme variant,
alleen is er voor een deze uitvoering een minder dikke/stugge PVC gebruikt, wel heeft de Mean Lean variant dezelfde sterke lijmlaag.