Bekijk hieronder diverse labeltoepassingen.
Staat uw toepassing hier niet bij? Neem contact met ons op!

Typeplaten & Kenplaten
Typeplaten met CE-markering

Rebo biedt diverse oplossingen voor het printen van Typeplaten en andere machine identificatie met CE-keurmerk en logo.

UL-gecertificeerde stickers

Voldoe aan de UL 508A richtlijn door uw gepersonaliseerde typeplaten en stickers op onze UL-listed witte en aluminium polyester tapes te printen.

CE-keurmerk op staalconstructies

Industriële label printers en duurzame materialen voor CE-markering op staalconstructies (volgens de NEN-EN 1090 richtlijnen).

Heavy duty identificatie

Wanneer uw machines of producten aan zware omstandigheden worden blootgesteld bieden onze heavy duty labels en industriële printers de uitkomst.

Fraudebestendige identificatie

Onze VOID materialen en fragmenterende tapes bieden de ideale oplossing voor permanente fraudebestendige identificatie van uw objecten.

Resolabels – Resopal identificatie

Onze verdikte Resolabels zijn het perfecte alternatief voor gegraveerde (resopal) typeplaten en kenplaten en zijn zeer eenvoudig te bedrukken.

Kenplaten & Instructiekaarten

Print uw krasvaste en UV-bestendige kenplaten en instructiekaarten voordelig in eigen beheer en voldoe daarmee aan de PED-certificering.

Asset ID labels

Alles over onze labelprinters en materialen voor hoogwaardige en fraudebestendige asset ID labels voorzien van uw logo, QR codes en meer!

ID labels
Product & Machine ID Labels

ID labels bestaan in vele vormen en uitvoeringen, volgens bepaalde richtlijnen en voor specifieke doeleinden. De mogelijkheden zijn dan ook eindeloos.

Meerkleuren locatielabels

Onderscheid d.m.v. kleur zorgt voor een directe herkenning en sneller handelen. Ontdek ons systeem voor al uw magazijn- en locatielabels.

Locatielabels in 1 kleur

Wij bieden voordelige oplossingen voor het creëren van stelling & locatie labels in enkele kleur(en). Ontdek welke printer het best bij uw situatie past!

Verwijderbaar of Her-positioneerbaar

Voor tijdelijke (locatie) identificatie hebben wij meerdere oplossingen zoals labels die verwijderbaar, herbruikbaar of magnetisch zijn. Print deze eenvoudig!

Kanban & Legbord labels

Een technisch magazijn is ontzettend dynamisch, een printer die met deze dynamiek mee kan bewegen is dan ook een echte uitkomst!

Buitenopslag / extreme omstandigheden

Bent u op zoek naar label en stickers die hechten op moeilijke ondergronden zoals beton of onbewerkt hout? Wij hebben voor elke situatie een gepast materiaal.

Warehouse signing

Magazijnborden helpen bij het visualiseren van alle processen binnen uw locatie en wij kunnen u tal van oplossingen aanbieden voor locatie borden.

Zelf-laminerende wikkellabels

De zelf-laminerende wikkellabels (wire-wraps) beschermen uw kabels in zware omstandigheden en zorgen voor een permanente codering.

Krimpkousen

Niet-klevende, bedrukbare krimpkousen vormen precies rond draden en zorgen voor een maximale isolatiebescherming en permanente identificatie.

Kabel tags

Van onscheurbare kabel tags tot tags die bestand zijn tegen werpstralen of hoge temperaturen. Eenvoudig aan uw kabels te bevestigen d.m.v. tie-wraps.

Vlag labels (flag label)

Met onze systemen print u efficiënt en snel uw professionele vlag labels voor bv. het inrichten van een netwerk- of schakelkast.

ISO 20560-1 Leiding identificatie

Leidingmarkering printen volgens ISO 20560-1 normering? Bekijk snel onze SMS-R1 printer en leidingmerker applicatie!

Leidingmerkers in enkele kleuren

Print uw leidingmerkers op verschillende tapebreedtes en kleuren met behulp van ons unieke Leidingmerker programma.

Keuringsstickers

Wij bieden diverse mogelijkheden voor het printen van uw NEN3140 keuringsstickers en kalibratie stickers. Personaliseer deze met uw logo en gegevens!

Keuring & Inspectie
Inspectie labels

Bij inspectie is het belangrijk dat u gebruik kunt maken van duurzame materialen die ook op moeilijke ondergronden goed hechten en tegen een stootje kunnen.

Flenslabels – Revisie tags

Kleurcodering zorgt voor onmiddelijke herkenning van de status en met behulp van de afscheurdelen van de flenslabel registreert u iedere stap in het proces.

Rebo TAGS & Lock-out/Tag-out
Lock-out / Tag-out tags

Wij beschikken over diverse kleuren en formaten Lock-out / Tag-out Tags die ideaal geschikt voor de vergrendeling van energiebronnen, ruimtes en machines.

Onderhoudstags

Onze diverse soorten en kleuren onderhoudstags (niet-klevende hangende labels) zijn ijzersterk, UV-, vocht- en chemicaliën bestendig.

Voertuig constructieplaten

Print zelf uw fraudebestendige voertuig constructieplaten volgens de laatste RDW eisen. Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden.

ResoLabels (alternatief Resopal)
Verdikte labels (Resolabels)

Resolabel zijn bijzonder geschikt voor in- en outdoor toepassingen zoals schakel- en besturingskasten, paneelbouw en luxe identificatie.

GHS etiketten
GHS Etiketten

Rebo is de juiste partner als het gaat om het etiketteren en labelen van chemische stoffen en mengsels. Laat u informeren door onze adviseurs.

Container labels

Cargo container labels volgens ISO 6346 normering en CDC plaatjes. U kunt deze zelf printen op onze weer- en fraudebestendige materialen.