SMS-430 multifunctionele labelprinter

De SMS-430 is de multifunctionele labelprinter voor al uw veel voorkomende industriële coderingen. Met de professionele meegeleverde NiceLabel software ontwerpt u snel en eenvoudig alle mogelijke labels.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan labels die noodzakelijk zijn voor het optimaal laten functioneren van uw bedrijf en instelling.  Door de standaard geïntegreerde netwerkaansluiting kan de printer naadloos via uw interne netwerk aangesloten en beheerd worden. Tevens is er de mogelijkheid om de printer via Bluetooth of WiFi te verbinden.

Professioneel labelen

Van teksten en veiligheidsinstructies tot magazijn- of productlabels met een database koppeling, de SMS-430 labelprinter biedt vele mogelijkheden! Produceer ook uw eigen typeplaatjes, leidingmerkers, veiligheidsinstructies en kabelcodering.

Compact en gebruiksvriendelijk

De SMS-430 is de multifunctionele labelprinter voor al uw industriële coderingen. Met de professionele meegeleverde NiceLabel software ontwerpt u snel en eenvoudig talloze labels waarmee u direct een veilige en overzichtelijke werkplek creëert. Door de standaard geïntegreerde LAN aansluiting kan het systeem volledig via uw bedrijfsnetwerk gebruikt en beheerd worden.

Ontdek de veelzijdigheid

Zoekt u permanente of verwijderbare labels? Moet het label geschikt zijn voor ruwe of gladde oppervlaktes, of bestand zijn tegen hoge of lage temperaturen? Met meer dan 40 verschillende materialen is er voor elke toepassing het juiste label. Dit alles geprint met onze multi-functionele labelprinter.

Klik om de brochure te openen!

Klik op de afbeelding om te vergroten.

ÉÉN SYSTEEM, TALLOZE TOEPASSINGEN

Met de SMS-430 maakt u eenvoudig alle onderstaande labels.
Staat uw toepassing hier niet bij? Neem contact met ons op!