Managed design & controlled print

OVERZICHT DESIGN PRINT VIDEO’S DOWNLOADS

Beheer uw volledige labelingsproces en gebruikers voor maximale printproductiviteit

Een all-inclusive label management systeem van de volgende generatie

NiceLabel LMS is een all-inclusive label management systeem voor bedrijven die een kwaliteitsmanagementsysteem hanteren en voor gereguleerde ondernemingen. NiceLabel LMS bevat alles dat u nodig heeft om uw labeling te standaardiseren, centraliseren en controleren.

NiceLabel LMS bestaat uit een labelontwerper, applicatiebouwer, documentbeheersysteem, webprintingssysteem, geïntegreerd afdruksysteem, een niet-productieomgeving en een change- en transportsysteem. Het is schaalbaar van vijf gebruikers tot vele duizenden gebruikers en kan worden uitgebreid naar locaties op afstand, leveranciers of contractfabrikanten.

NiceLabel LMS bevat alle functies van
NiceLabel Design & Controlled Print (PowerForms Suite) plus:

Document Management Systeem
Ontwerp, beoordeel, keur goed en controleer uw labeling vanuit een gecentraliseerd documentbeheersysteem zonder software op werkstations te hoeven installeren.

Lees meer >

Web Printing Systeem
Met Webprinting kunnen alle handmatige afdruktoepassingen centraal uitgerold en bedrijfsbreed en daarbuiten geschaald worden met één klik.

Lees meer >

Geïntegreerd Afdruksysteem
U kunt afdrukken naadloos integreren in uw SAP, Oracle en andere bedrijfsapplicaties, met behoud van één enkele bron van waarheid voor uw labelgegevens.

Lees meer >

 Design

Zakelijke gebruikers in staat stellen labels te ontwerpen

NiceLabel’s nieuwe generatie label design software stelt zakelijke gebruikers in staat klantspecifieke en reglementaire labelsjablonen te ontwerpen en te onderhouden. Elk NiceLabel sjabloon is geoptimaliseerd voor meer dan 4.200 printermodellen, waardoor het aantal labelvariaties wordt verminderd. Snel reageren op verzoeken tot wijziging van labels en tegelijkertijd het gebruik van waardevolle IT-middelen verminderen. Zakelijke gebruikers in staat stellen labels te ontwerpen en realiseer:

> Verbeterde snelheid en flexibiliteit bij het maken van labelwijzigingen
> Gestroomlijnde naleving van regelgevingseisen
> Snellere wereldwijde optimalisatie en uitbreiding naar nieuwe markten
> Verbeterde klantenbinding en nieuwe klantenwerving

Document Management Systeem

NiceLabel’s Document Management System (DMS), ontworpen voor de behoeften van labeling, is een HTML5 webapplicatie die alle documenten opslaat in een gecentraliseerde geïndexeerde database repository. De webapplicatie biedt een browsergebaseerde gebruikersinterface die bedrijfsbrede toegang en snellere ontwerp- en goedkeuringsworkflows mogelijk maakt zonder dat software op lokale werkstations hoeft te worden geïnstalleerd of onderhouden.

Veilige gecentraliseerde opslag
Alle etiketdocumenten worden opgeslagen in een centrale SQL-database. Gebruikers checken in en uit documenten om conflicten te voorkomen als meerdere personen hetzelfde document tegelijkertijd willen bewerken.

Automatische versie controle
Met versiecontrole kunnen meerdere personen wijzigingen aanbrengen in een document zonder de angst een vorige versie te overschrijven. Het helpt u ook bij het volgen en bijhouden van de geschiedenis van alle veranderingen.

Unieke indexering en zoeken
Alle elementen in het labelsjabloon zijn geïndexeerd voor snel en eenvoudig zoeken, zodat uw zakelijke gebruikers snel sjablonen kunnen vinden, visueel vergelijken en wijzigen. Zoek niet alleen naar labelnamen, maar ook naar labelinhoud zoals tekstvelden, variabelen, lettertypen en barcodes. Databaseopslag zorgt voor onmiddellijke zoekresultaten over het gehele labellandschap, zodat u redundante of dubbele variaties van labels kunt vermijden.

Veilige, elektronische workflows voor goedkeuring
De workflow voor de goedkeuring van de publicatie automatiseert de routering van labeldocumenten en kwaliteitscontrolemanagers voor controle en goedkeuring. De belanghebbenden worden via e-mail op de hoogte gebracht. Zij kunnen wijzigingen van de webapplicatie goedkeuren of afwijzen.

Labelvergelijking biedt kwaliteitsgarantie
De functie voor het vergelijken van etiketten vergelijkt automatisch twee labels of revisies en geeft de verschillen grafisch aan (gehighlight). Dit laat u gemakkelijk verschillen zien die u met het menselijk oog niet zou zien en helpt u om een eerder onbeschikbaar niveau van kwaliteitscontrole, nauwkeurigheid van de labelgegevens en sjabloonconsolidatie te bereiken.

Gebruikers-, proces- en apparaatbeheer

Om aan de kwaliteits- en veiligheidseisen van uw bedrijf te voldoen, moet u de toegang tot het labelsysteem controleren, net als u doet bij uw financiële gegevens.

Veilige rolgebaseerde toegangscontrole
Rolgebaseerde toegangscontrole (RBAC) regelt de toegang tot documenten en bronnen op basis van de rol van individuele gebruikers. RBAC wordt ondersteund door gebruik van Windows Active Directory authenticatie.
NiceLabel biedt beheerders onbeperkte mogelijkheden om de toegangsrechten in te richten die nodig is voor gebruikers. Tegelijkertijd beschikken beheerders over de nodige controle om ervoor te zorgen dat gebruikers alleen toegang hebben tot specifieke softwarefuncties (bv. labelontwerp, handmatig afdrukken) en documenten (etiketsjablonen) die zij nodig hebben.

Niet-productieomgeving
NiceLabel LMS bevat zowel een ontwikkelomgeving (waar veranderingen worden aangebracht en getest) als een productieomgeving (die eindgebruikers gebruiken). Extra derde of vierde niveau omgevingen worden afzonderlijk in licentie gegeven.

Apparaatbeheer en waarschuwingen helpen ongeplande stilstand te voorkomen
Apparaatbeheer en waarschuwingen bieden een real-time overzicht van alle aangesloten printers, actieve afdruktaken en aangesloten gebruikers, waardoor IT-ondersteuning in staat is om downtime problemen snel op te lossen. Apparaten kunnen automatisch foutmeldingen melden via e-mail.

Geschiedenis & rapporten zorgen voor volledige traceerbaarheid
Geschiedenis en rapporten zorgen voor volledige traceerbaarheid van alle etikettenafdrukken en alle wijzigingen van etiketten. Alle gegevens worden bewaard voor uw beoordeling of voor een controlerende instantie.

Change en transport systeem
Het NiceLabel Change and Transport System (CTS) is een tool waarmee u veranderingen kunt transporteren tussen niet-productie- en productieomgevingen. Het systeem helpt u ook om veranderingen naar decentrale servers te transporteren.

 On-demand printing

Web Printing Systeem: PowerForms Web

PowerForms Web is een webapplicatie waarmee alle handmatige printtoepassingen centraal kunnen worden ingezet en schaalbaar kunnen worden gemaakt met één klik op de knop

De PowerForms Webmodule helpt u bij het centraal implementeren van on-demand labelapplicaties op alle werkstations, al uw externe locaties en zelfs nog verder naar bijvoorbeeld uw leveranciers, contractfabrikanten of externe logistieke dienstverleners (3PL). De webtechnologie van de volgende generatie stelt u in staat om binnen enkele seconden consistente labeloplossingen van vijf tot vele duizenden gebruikers te implementeren.

Lichtgewicht client-side afdrukapplicatie
NiceLabel PowerForms Web is de enige Web printoplossing die gebruik maakt van client-side verwerking en client-side printer management. Client-side verwerking betekent dat printstromen en afdrukvoorbeelden worden gegenereerd door de lokale PC en niet door de server (dit zou ongewenst een tijdsverschil en veel netwerkverkeer introduceren). Dankzij het beheer van de printer aan de client-side kunnen lokale gebruikers elk printerstuurprogramma van Microsoft Windows gebruiken, de instellingen lokaal regelen en niet worden beperkt door de printers die de server ondersteunt.

PowerForms Web vereist dat een kleine client-toepassing alleen bij het eerste gebruik wordt geïnstalleerd. Voor de installatie zijn geen beheerdersrechten vereist.

Breidt uit naar leveranciers, loonfabrikanten of 3PL’s
Werk samen met uw leveranciers om te voorkomen dat goederen opnieuw moeten worden gelabeld. Geef loonfabrikanten en 3PL’s toegang tot de door u centraal beheerde labels. Zakelijke partners kunnen toegang hebben tot handmatige webprinting of ze kunnen het web print formulier integreren met hun ERP-systeem.

Geïntegreerd afdruksysteem: Automation

Bedrijven kunnen de hoeveelheid afdrukprocessen aanzienlijk verminderen en nieuwe nauwkeurigheids- en productiviteitsniveaus bereiken door gebruik te maken van de ongeëvenaarde integratiemogelijkheden van de Automation module. Met de functies van Automation kunt u afdrukken vanaf bestaande bedrijfssystemen zonder te programmeren integreren en automatiseren. Automation stelt u in staat complexe printprocessen te stroomlijnen, fouten te elimineren en de printproductiviteit te verbeteren. De alles-in-één serverarchitectuur omvat zakelijke connectoren, data-mapping, bedrijfsregels en workflows, een print engine en loadbalancing voor omgevingen met een hoog volume afdrukken tegelijkertijd.

Alles-in-één printserver
De NiceLabel Automation Enterprise module bevat business connectors, datatransformatie, business rules, business workflows en een printserver in één service. Alle transacties en gegevensverwerking gebeuren in dezelfde geheugenruimte. Deze geheugenverwerking is 100x sneller dan gegevensoverdracht tussen applicaties en servers. De all-in-one architectuur reduceert ook downtime en vereenvoudigt het onderhoud.

Voorafgebouwde connectoren zorgen voor naadloze integratie
Ontworpen en schaalbaar om te voldoen aan de integratiebehoeften van vijf printers tot vele duizenden printers, biedt Automation een onovertroffen connectiviteit met elke toepassing om labelprinters aan te sturen, hetzij via de nieuwste web service technologie of met de voorgebouwde integratie met SAP® en Oracle applicaties.

Data mapping biedt integratie zonder programmeren
NiceLabel Automation accepteert en transformeert gegevens in elk formaat zodat u uw bestaande bedrijfssystemen of applicaties niet hoeft aan te passen. Met de ingebouwde tool voor het mappen van gegevens kunt u eenvoudig gegevens uit gangbare formaten zoals XML, CSV of tekstbestanden extraheren en in kaart brengen. De mappingtool ondersteunt ook de modernisering van oudere systemen door ondersteuning van gegevens in ongestructureerde formaten zoals legacyrapporten of printeropdrachten.

Configureerbare business rules en workflows configureren
De business rules engine van Automation maakt het mogelijk om printaanvragen dynamisch te wijzigen op basis van de bedrijfslogica die wordt toegepast op inkomende dynamische gegevens. Door de verwerking van de inkomende gegevens kan de business rules engine de bijbehorende workflow selecteren om de logica uit te voeren die moet worden uitgevoerd, bijvoorbeeld gegevens opvragen uit externe gegevensbronnen, het manipuleren en wijzigen van labelgegevens, attributen instellen, een of meerdere labelsjablonen selecteren, zich specifiek op bepaalde printers richten of extra workflows uitvoeren.

64-bits architectuur biedt ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid
Automation werd van vanaf scratch ontworpen voor de moderne 64-bit multi-core architectuur om de snelste, meest betrouwbare en efficiëntste afdrukmogelijkheden te bieden. Automation is een 100% native 64-bit applicatie die de behoefte aan extra technologielagen elimineert die nodig is voor de vorige generatie van 32-bits applicaties. Automation bevat NiceLabel’s nieuwe generatie “64-bits print engine”, die gebruik maakt van nieuwe technologieën om de printproductiviteit te maximaliseren met een minimum aan computerbronnen.

Schaalbaarheid die u niet kunt ontgroeien

Schaalbaarheid en betrouwbaarheid zijn geïntegreerd in de Automation architectuur. Het biedt failover- en high availability opties die vereist zijn voor bedrijfskritische werking. Automation ondersteunt load balancing om de prestaties in omgevingen met een hoog afdrukvolume te optimaliseren.

Label Design Basics
Leer over de basisobjecten, uitlijning en variabelen.

NiceLabel Designer | Label Design Basics

Print met Excel
Leer hoe u uw label verbindt met een Excel-database en afdrukt.

NiceLabel Designer | Label Design Basics

Dynamic Data Manager
Leer hoe u Dynamic Data Manager kunt gebruiken om koppelingen te beheren.

NiceLabel Designer | Label Design Basics

Ervaar het nu!

> Multi-user met 5, 10, 20, 50 of meer printers

> Label designer

> On-demand printen (desktop en web)

> Bouw uw eigen applicatie

> Toegangscontrole op basis van functie

> Geïntegreerd printsysteem met

> SAP ABAP pakket

> Failover & load balancing

> Web services

> PDF en previews

> Geavanceerde workflows en foutafhandeling

> Document management systeem met

> Versiebeheer

> Goedkeuring workflows

> Tools voor kwaliteitsborging

> Non-productie omgeving

> Change- en transportsysteem

Modules

 Design

 Print

 Automation Builder (Enterprise)

 Automation Manager (Enterprise)

 Control Center (Enterprise)

 Web Printing

> Multi-user met 5, 10, 20, 50 of meer printers

> Label designer

> On-demand printen (desktop en web)

> Bouw uw eigen applicatie

> Toegangscontrole op basis van functie

> Geïntegreerd printsysteem

> Document Management Systeem

Modules

 Design

 Print

 Automation Builder (Pro)

 Automation Manager (Pro)

 Control Center (Pro)

 Web Printing