Bekijk hier onze Tapes & Etiketten

Wij hebben het juiste materiaal voor al uw toepassingen. Van tapes met een extra sterke lijmlaag tot chemisch resistente printlinten.

SMS Tapes & Printlinten
Toro supplies

Voor al onze SMS systemen hebben we een ruime voorraad industriële label materialen en printlinten in vele kleuren en formaten. De SMS materialen worden al vele jaren succesvol geproduceerd door onze gerenommeerde huisfabrikant van zelfklevende folies en films.

Voor onze TORO systemen hebben we een ruime voorraad industriële label materialen en inktlinten voor algemeen industrieel gebruik maar we beschikken ook over een uitgebreid assortiment speciale tapes en linten voor industrie specifieke en extreme toepassingen.

LOBO cassettes
CPM supplies

Voor onze LOBO systemen hebben we een uitgebreide range industriële tapecassettes van 12mm tot en met 50mm breed. Deze All-in-One cassettes, waarvan de tape en het inktlint samen een kleurcombinatie vormen,  plaatst u eenvoudig binnen enkele seconden!

Voor de CPM-100E en HE systemen hebben wij een uitgebreid assortiment zorgvuldig geselecteerde tapekwaliteiten en inktlint-cassettes op voorraad. Om er zeker van te zijn dat onze klanten een constante kwaliteit aangeleverd krijgen produceren  en testen wij dit in eigen huis.