Print zelf loto tags

Lock-out Tag-out in eigen beheer

Produceer zelf eenvoudig ál uw Tags met een systeem van Rebo, efficiënt en voordelig.
Wilt u foutloos LOTO tags printen? Gebruik onze handige afdrukformulieren!

Lock-out Tag-out is een veel gebruikte veiligheidsprocedure met als doel het beschermen van Werknemers, het voorkomen van onnodige uitvallen het reduceren van kosten (b.v. ten gevolg van verlies aan productiviteit).

Een cruciaal onderdeel van Lock-out Tag-out zijn duurzame tags – voorzien van duidelijke informatie en met onze SMS label printers & print systemen produceert u deze nu gemakkelijk, gebruik hiervoor onze labels software óf print loto tags rechtstreeks vanuit uw systeem!

Verbeterde visualisatie en informatie

Naast het uitgebreide aanbod aan mogelijkheden in materiaal / kleur / opmaak met een haarscherpe opdruk, maakt u in eigen beheer opvallende en duidelijk leesbare Tags. Ook kunt u door custom variabelen en eventueel kleurherkenning makkelijk categoriseren en dus beter te herkennen.
Met als resultaat hogere veiligheid en betere informatievoorziening.

Handige formulieren voor het printen van loto tags

Gebruiksgemak door Software applicaties

Wij kunnen onze Software applicatie op uw situatie aanpassen waardoor u door middel van een database, invoervariabelen of b.v. keuzevelden heel gemakkelijk uw persoonlijke gegevens op de tag kunt printen.

Denk hierbij aan WVG/VVS nummers, Risico aanduiding, Locatie- en Asset  identificatie, QR referentie, (Waarschuwings)symbolen, de uit te voeren  werkzaamheden, meerdere talen selectie, in principe is alles mogelijk. Daarnaast werkt de software ook tijdbesparend t.o.v. het handmatig schrijven van Tags.

Ook zijn er mogelijkheden om de applicatie te koppelen met uw eigen systeem of gebruik te maken van een Cloud (online) solution.

Functionele Tags van extreme kwaliteit

Doordat zowel betreft de tags zelf als de opmaak heel veel mogelijk is, Kan men dus ook rekening houden met een specifieke omgeving/situatie. De Tags kunnen langdurig UV/weersbestendig zijn, extreem sterk en onscheurbaar, maar ook de opdruk is krasvast en chemicaliën/oliën bestendig

Daarnaast kunt u ook heel Specifiek gaan nadenken over controle / bevestiging procedures. We kunnen Tags produceren met diverse layers die doormiddel van perforatie lijnen van elkaar verwijderd kunnen worden.

Is een werkzaamheid uitgevoerd? Dan verwijdert men de desbetreffende layer of drukt men het bevestigde punt uit de tag. Er kan gewerkt worden met kleur-codering of een andere fysieke toepassing die kan helpen aan een verbeterde herkenning van de status.

Flenslabels en revisie tags printen

Door uw eigen situatie in kaart te brengen en te standaardiseren in onze applicatie, creëert u een efficiënt en gebruiksvriendelijk Tag systeem.
Het allermooiste is bovendien dat er heel gemakkelijk zowel een financiële ROI als een functionele ROI te behalen is.

Heeft u interesse in de mogelijkheden voor u?
Vraag nu gratis samples of aanvullende informatie aan!