FlexiSIGN 12 software

Wat is FlexiSIGN?

SAi FlexiSIGN is het enige alles-in-één ontwerp-, print- en plotterprogramma voor gebruikers en leveranciers in de sign industrie.

Ongeveer 3 van de 4 signmakers maakt gebruikt van FlexiSIGN, waardoor FlexiSIGN dé industriestandaard is voor sign-gerelateerde ontwerp tools, RIP, print-en-plot en regulier vinyl plotten.

Flexi 12
Flexi 12

Toonaangevend en vernieuwend

SAi FlexiSIGN staat tevens voor innovatie. Als ’s werelds eerste in de sign industrie met een mobiele app, optionele Cloud-gebaseerde bedrijfs-tools en uitgebreide aankoopmogelijkheden, is Flexi toonaangevend en vooruitstrevend.

Eenvoudig te begrijpen en voordelig om aan te leren!

Om het leerproces voor nieuwe gebruikers zo makkelijk mogelijk te maken zijn er een aantal instructievideo’s ontwikkeld en kunt u de online hulpgids raadplegen.

Als u eenmaal aan de slag bent kunt u dieper in de materie duiken door alle video’s met Tips & Tricks te bekijken, de training DVD downloaden of overwegen om zich aan te melden voor een uitgebreide training door Rebo.

FlexiSIGN

FlexiSIGN

Het uitgebreide ontwerp- en snij pakket voor de signmaker. Het heeft de nodige werktuigen voor een hoge kwaliteitsuitvoer zonder de hoge investering. Naast ontwerpmogelijkheden, het snijden, scannen en vectoriseren bevat FlexiSIGN ook de tekststijlen en job statistieken.

  • Ontwerp direct uw signs met meerdere kleuren, text en vector objecten
  • Snij uw opdracht sneller door tools die rangschikking van objecten en plotsnelheid optimaliseren
  • Bekijk eerst een voorvertoning van de te snijden paden
  • Krachtige en complete tekst-opmaakfuncties met bewerkingsmogelijkheden
  • Creëer eenvoudig een variabele tekst-sign met de automatische serialisatiefunctie
  • Inclusief uitgebreide bewerkingsmogelijkheden voor bitmaps, vectoren, teksten en effecten

FlexiDESIGNER

FlexiDESIGNER is een zeer eenvoudig aan te leren en te gebruiken plotprogramma.
In tegenstelling tot andere ontwerpprogramma’s heeft FlexiDESIGNER een intuïtieve gereedschapsset die bij uitstek geschikt is voor het maken van signs.

Het bevat unieke functies voor automatische serialisatie (variabele data) en het maken van snijpad contouren.
Hierdoor is FlexiDESIGNER een ideaal ontwerp-station voor alle RIP software zoals; Flexi, ONYX®, Roland Versaworks®, Mimaki RasterLink™ etc.

Video’s

Hoe werkt Flexi?
De voorbereidingen
Flexi vs. Illustrator